Diensten

Frank Boon Schildersbedrijf in Zandvoort en omstreken staat voor kwaliteit.
Met al meer dan 15 jaar ervaring helpen wij velen klanten
met hun huizen, panden en bedrijfspanden.

schildersbedrijf zandvoort

Schilderwerk

Voor bedrijven, particulieren bedrijven en organisaties is het aantrekkelijk schilderwerk uit te laten voeren in de winter.

Schildersbedrijf Zandvoort

Behang & Glasweefsel

Glasweefsel is verkrijgbaar in verschillende structuren en af te werken met alle denkbare muurverven in iedere gewenste kleur.

schildersbedrijf frank boon

Houtrot reparatie

Ook voor het herstellen van kleine houtreparaties kunt u bij ons terecht. maar ook voor deelvervanging van ingerotte gevelonderdelen.

Waarom kiezen voor Schildersbedrijf Frank Boon?

Wij voorzien u van deskundig advies en we brengen de mogelijkheden voor uw bouwproject in kaart. We stellen samen vast wat we gaan doen en binnen welke tijd. We houden goede en duidelijke afspraken zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. U kunt ons schildersbedrijf inschakelen in voor verschillende projecten.

schildersbedrijf zandvoort

Latex spuiten

Latex spuiten is het wanden spuiten, muren spuiten en plafonds spuiten met latex muurverf. Dit in elke gewenste kleur. Latex muurverven worden met behulp van speciale airless spuitapparatuur, in een gladde en strakke laag aangebracht.

Beton look aanbrengen

Betonlook of betonstuc is een stucafwerking voor muren en wanden met het uiterlijk van beton of marmer. Betonlook stucwerk op wanden laten aanbrengen is mogelijk in veel verschillende kleuren en structuren.

Beglazing

Schildersbedrijf Frank Boon in Zandvoort kunt u helpen met het zetten van glas. Of het nu gaat om kleine of grote glasprojecten, onze professionele glaszetters komen graag bij u langs.

Ons werk

Interesse in een van onze diensten? Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Interesse in een van onze diensten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, wij staan graag voor u klaar!